9/5/11

ΡαδιοΜαραθώνιος για το Χαμόγελο του παιδιού Ράδιο Ζωγράφου

 

Την Παρασκευή 13 Μάη, το Ιντερνετικό Ραδιόφωνο του Ζωγράφου, χρειάζεται τη βοήθειά σας.. Από τις 8 το βράδυ και για όσο χρειαστεί, στις εκπομπές "Μουσικά Μονοπάτια" και "Ας μιλήσουν τα τραγούδια", θα διοργανωθεί ένας μίνι ραδιοΜαραθώνιος αγάπης, για τη φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική οργάνωση "Το χαμόγελο του παιδιού".


Μαζί μας στο στούντιο, θα βρίσκονται εθελοντές και φορείς, αλλά και γνωστοί τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου και δημοσιογράφοι, με τους οποίους θα οργανώσουμε μία μίνι συναυλία on air μέσα στο στούντιο, για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη..


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Τα λόγια του ημερολογίου του είναι η πολύτιμη κληρονομιά που μας άφησε.
Η φωνή μιας παιδικής καρδιάς που μας άγγιξε βαθιά και μας κινητοποίησε Η φωνή που μιλάει στις συνειδήσεις όλων μας και μας δείχνει το δρόμο. Η αποστολή που μας ανέθεσε δύσκολη και ο αγώνας που καθημερινά δίνουμε άνισος. Πολλά τα προβλήματα των παιδιών. Πολλά παιδιά έχουν ανάγκη ένα ζεστό σπιτικό, μια αγκαλιά, ένα «χαμόγελο». Εμείς προσπαθούμε και θέλουμε να δώσουμε «χαμόγελο» σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και αγωνιούμε, αν θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα, κάθε φορά που ένα παιδί μας χρειάζεται. Δεν έχουμε δικαίωμα και δεν πρέπει να λέμε «όχι» σε ένα παιδί που έχει την ανάγκη μας.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο Σύλλογός μας «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι Σύλλογος εθελοντικός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.


Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.


Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών


Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.


Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέπεμψε SOS
για τα Παιδιά στην Ελλάδα και ζήτησε
τη στήριξη όλων για να συνεχίσει να είναι
μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.
«Δεν σταματάμε την δράση μας! Συνεχίζουμε με την συμμετοχή όλων»


TA ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΕΑ
«Σβήνει» το «Χαμόγελο του Παιδιού» λόγω οικονομικής κρίσης! Ο σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς εδώ και καιρό συντηρεί τόσο τις εγκαταστάσεις όσο και το προσωπικό του αποκλειστικά από τις προσφορές πολιτών.


Γιαυτό λοιπόν, αυτές τις ημέρες, τα παιδιά μας χρειάζονται ακόμα περισσότερο.. Δεν είναι δυνατόν να στερήσουμε το χαμόγελο από τις μικρές ψυχές που το έχουν ανάγκη..


Την Παρασκευή 13 Μαίου, συντονιστείτε όλοι στο Ράδιο Ζωγράφου, ακούστε τους αρμόδιους ανθρώπους, ενημερωθείτε, ψυχαγωγηθείτε, και τελικά..κινητοποιηθείτε.. Μία μικρή βοήθεια από όλους μας, ισοδυναμεί με μία μεγάλη βοήθεια σε ανθρώπους που το χρειάζονται...


Τηλέφωνο και SMS


Καλέστε στο 14545 απο σταθερό
(χρέωση 2,27 € ανα κλήση)


ή κινητό (χρέωση 2,46 € ανα κλήση)


901 11 15 15 15


Καλέστε από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ 901 11 15 15 15


(χρέωση 3,67 € ανα κλήση)


Στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO


(χρέωση 2,46 € ανα SMS)


Επιμέλεια μουσικής: Κουλουμπής Σπύρος, Νίκος Μόσχος
Καλεσμένοι (μέχρι τώρα): Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Χαρούλης, Φλώρα Χρυσού, Νίκος Τσιαμτσίκας, Σοφία Ανδριανού, Χαλικιόπουλος Γιώργος και η λίστα διαρκώς αυξάνεται...
Ενεργός συμμετοχή: Όλοι εσείς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου