7/12/11

Τζάμπα μάγκας και αρχιψευταράς

Κυκλοφόρησε ο Δαυλός της ηλιθιότητας και του ψεύδους, δηλαδή το γκεμπελικής έμπνευσης έντυπο της παράταξης του τίμιου John, όπου αν βρει κάποιος μια αλήθεια ειλικρινά θα είναι θαύμα.
Ο επαγγελματίας ψεύτης τίμιος John γράφει σωρεία ψεμάτων νομίζοντας ότι απευθύνεται σε αδαείς και χαχόλους. Στο σημείωμα αυτό δεν θα σχολιάσουμε τις επιμέρους αλητείες που αραδιάζει. Θα το κάνουμε την επόμενη φορά. Ρωτάμε όμως έχει αυτός ο τύπος το θάρρος και την ελάχιστη ειλικρίνεια να παραδεχτεί ότι έχει διαλύσει κυριολεκτικά το Δήμο βάζοντας τον στη χρεοκοπία ; Έχει το σθένος να παραδεχτεί ότι φέσωσε το Δήμο με 50.000.000 € ; Έχει την ελάχιστη εντιμότητα να ομολογήσει ότι ο Δήμος χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά ; Ομολογεί ότι τα φέσια είναι από το 2004,2005,2006 κλπ ; Έτσι έκανε το κουμάντο του ο τίμιος John. Φέσωνε τους πάντες και τα πάντα και τάχα έκανε έργα και δράσεις εκμεταλλευόμενος την αγωνία και τη φτώχεια κάποιων συνανθρώπων μας και  μοιράζοντας σάπια κρέατα σε δυστυχείς άπορους συμπολίτες μας .
Γεμάτα έπαρση και αλαζονεία τα γραφτά του αλλά χωρίς ίχνος ντροπής για τα αποτελέσματα της πολιτικής της ρεμούλας και της αρπαχτής. Μοίραζε δεξιά και αριστερά τα εκατομμύρια του Έλληνα φορολογούμενου, ρουσφετολογούσε πουλώντας όνειρα και δέσμευε τις ψυχές αυτών που ελεούσε τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Ας πάει όποιος δημότης θέλει στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου να δει το μαύρο χάλι που άφησε πίσω του ο τρόφιμος της χούντας.
Τώρα κοκορεύεται αφού τα ψέματα που αραδιάζει δεν του κοστίζουν τίποτε και γίνεται αυτό το ανθρωπάκι τζάμπα μάγκας. Αντί να κρύβεται για το κατάντημα του Δήμου κομπάζει και ειρωνεύεται το αχρείο φασιστοειδές υποκείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου