18/10/11

Το κόμμα έστειλε τους εργαζόμενους της ΚΕΔΗΖ αδιάβαστους

Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Στο Δημοτικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε με μοναδικό θέμα την κατάταξη των μεταφερομένων στο Δήμο υπαλλήλων της ΚΕΔΗΖ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζωγράφου) που έκλεισε τον Ιούλιο, η παράταξη του ΚΚΕ ψήφισε ΟΧΙ !!! Δεν ψήφισε υπέρ της κατάταξής τους στο Δήμο , με άλλα λόγια δεν ψήφισε στην ουσία υπέρ της μεταφοράς τους στο Δήμο. Και για να μη δημιουργούνται απλά εντυπώσεις σας λέμε ότι αν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν το ίδιο, ότι και το ΚΚΕ δηλαδή, οι υπάλληλοι θα έμεναν έξω, χωρίς δουλειά !!!
Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά είναι έτσι ακριβώς. Εκεί οδηγεί ο απόλυτος δογματισμός, η άρνηση για την άρνηση, και η πολιτική της ταύτισης με την απόλυτη   κομματική αλήθεια.
Τι θα πουν άραγε στους εργαζόμενους ; Με τι επιχειρήματα θα τους πείσουν αφού  δεν τους έδωσαν την ευκαιρία να ενταχτούν στο Δήμο ; Πως θα δικαιολογήσουν αυτό το κομματικό παιγνίδι ; «Πας μη Έλλην βάρβαρος» ή για την ακρίβεια κάθε ένας μη κομματικός ακόλουθος, στην πυρά. Ας απαντήσουν λοιπόν οι υπερασπιστές των λαϊκών και εργατικών συμφερόντων στους εργαζόμενους της ΚΕΔΗΖ που τους κοίταζαν αποσβολωμένοι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου