10/12/11

Απόγνωση και βουτιά στο κενό : Στρατηγική συμμαχία ψευδολόγων

Ο αρχιερέας της ψευτιάς και της διαστρέβλωσης , ο γνωστός παράνομος μεγαλοδανειολήπτης τίμιος John, χωρίς ίχνος ντροπής γράφει και δημοσιεύει σε φιλικά προς αυτόν blogs ένα σωρό ψευδολογήματα προσπαθώντας να πείσει τους κατοίκους της πόλης ότι ο Δήμος είναι Παράδεισος !
Ότι δεν χρωστά σχεδόν τίποτε και ότι τάχα η διοίκηση Καλλίρη διαστρεβλώνει την πραγματικότητα !
Διαβάστε πιο κάτω ένα απόσπασμα από τις ηλιθιότητες που αραδιάζει ο αγράμματος τίμιος John, ο οποίος εσχάτως το παίζει και οικονομολόγος τρομάρα του ο δικολάβος της πλάκας και της συμφοράς.
Γράφει λοιπόν ο Μινχάουζεν : « Γιατί η οικονομία που σας παραδόθηκε, παρ’ ότι ένα χρόνο την πιλατεύετε να βγάλετε «λαγό», είναι υγιέστατη, πολύ περισσότερο όταν με το δάνειο που λήφθηκε, έγινε αγορά ακινήτων, όπως το κτήμα Ζωγράφου, που μεγάλωσε και αύξησε τα οικονομικά βάθρα του Δήμου ».
Τι λέει ο αχρείος δηλαδή ; Ότι όλα είναι μια χαρά. Ας δουν λοιπόν όλοι και αν αμφιβάλλουν ας επισκεφτούν τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου για να μάθουν περισσότερα.
Όταν εκείνη την αποφράδα ημέρα ο τίμιος έγινε Δήμαρχος παρέλαβε ένα συνολικό χρέος 5.000.000 €. Όταν παρέδωσε στον Καλλίρη του άφησε χρέος 50.000.000 € !!!
Ειδικά ,
  • Το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 45.150.000 € !!!!!!!!!
  • Οι υποχρεώσεις προς τρίτους ανέρχονται τώρα (αφότου η διοίκηση Καλλίρη πλήρωσε πολλά από αυτά τα ποσά) σε  2.200.000 €, οι δε υποχρεώσεις του ΝΠ Αθλητισμού Πολιτισμού σε 1.000.000 €
  • Ακολουθούν οι υποχρεώσεις του αμαρτωλού πλυντηρίου με το όνομα ΚΕΔΗΖ (είναι η κοινωφελής/προσωπική  επιχείρηση του τίμιου που βρίσκεται σε εκκαθάριση και λένε ότι ο εκκαθαριστής άρχισε να παίρνει ουσίες από αυτά που βλέπει…).
Και όλα αυτά την ώρα που καθημερινά έρχονται συνεχώς νέα φέσια, αγωγές, κατασχέσεις και εξώδικα για χρέη από το 2004,05,06 και πάει λέγοντας.
Όσο για την αύξηση της περιουσίας του Δήμου με την αγορά της ταράτσας των Ζωγράφων που πλήρωσε χρυσή αντί να κρυφτεί από ντροπή την παρουσιάζει σαν την αγορά του αιώνα… Είναι γεγονός ότι για κάποιους ήταν όντως η αγορά του αιώνα όπως και για τον τίμιο ήταν η…πώληση του αιώνα.
Δεν ντρέπεται λιγάκι και αυτός και όσοι τον πατρονάρουν ακόμη. Βέβαια τους καταλαβαίνουμε απόλυτα αφού τους έχει γερά δεμένους...  


1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ
    Μπορείτε να μας ακούτε και ραδιοφωνικά .
    Ξεκινήσαμε το WEB RADIO της εφημερίδας Ζωγραφοτυπία με στόχο σε λίγες ημέρες να μας βλέπετε και ζωντανά μέσω web κάμερας κατά την διάρκεια των εκπομπών, που θα πραγματοποιούνται από το studio μας.
    Από τον νέο χρόνο όμως θα μας ακούτε και στην μπάντα των fm όπου ήδη εξασφαλίσαμε συχνότητα.
    Περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Καλή ακρόαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή