12/4/13

Φοβερό πόρισμα σε βάρος του Γιάννη Καζάκου και όλων των διαπλεκομένων.



Σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας Ζω²

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πόρισμα καταπέλτης για Καζάκο από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης

Σε πόρισμα-κόλαφο για τον Γιάννη Καζάκο και τις παράνομες προσλήψεις της ΚΕΔΗΖ, κατέληξε το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, προτείνοντας την πειθαρχική του δίωξη απ’ την Αποκεντρωμένη, αλλά και την ποινική του παραπομπή για τουλάχιστον 4 κακουργήματα.
Πρόκειται για ένα ηχηρό ράπισμα προς τον τέως δήμαρχο και τη ΔΑΔΑ για το σύστημα πελατείας που εξέθρεψαν (ή ανέχτηκαν) στο δήμο Ζωγράφου, παραβαίνοντας κάθε έννοια δικαίου και βλάπτοντας το κοινό συμφέρον.
Τις διαπιστώσεις όμως του πορίσματος καλούνται να «ακούσουν» και όσοι εξ άλλων χώρων φλερτάρουν με την εύνοια και τη συντήρηση φαινομένων που «γέννησε» η περίοδος Καζάκου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΖΩ2, οι επιθεωρητές:

-Ζητούν απ’ το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ζωγράφου να αποκαταστήσει τη νομιμότητα.

-Ζητούν από την Αποκεντρωμένη την πειθαρχική δίωξη του Γ. Καζάκου και της άμεσης συνεργού του στις λογιστικές «αλχημείες» Χρυσούλας Παπά, γεγονός που αναμένεται να καταλήξει και στην απομάκρυνση της τελευταίας από την υπηρεσία.

-Δεν ζητούν την πειθαρχική δίωξη των δημοτικών συμβούλων που είχαν την επίμαχη περίοδο αρμοδιότητα στα θέματα των δυο αστικών εταιρειών του Δήμου και της ΚΕΔΗΖ, επειδή σήμερα δεν έχουν την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.

-Παραπέμπουν για τα «περαιτέρω» την υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια.

Περιβόλι αυθαιρεσιών

Η αναλυτική έκθεση που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες αποτελεί ένα πραγματικό περιβόλι αυθαιρεσιών, από τις πιο ευφάνταστες μέχρι τις πιο κυνικές. Αρκεί να αναφέρουμε μερικές χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, για να καταλάβει ο αναγνώστης του λόγου το αληθές:

-Κάποιοι από αυτούς που προσλήφθηκαν το 2005, αναφέρονται στις καταστάσεις με στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας που εξέδωσαν το 2007!

-Κάποιοι, την ώρα που εφέροντο να μισθοδοτούνται από την ΚΕΔΗΖ, έπαιρναν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ!

-7 «εργαζόμενοι» κηρύχτηκαν ως πλεονάζον προσωπικό από τις δυο αστικές εταιρείες που διαλύθηκαν, χωρίς να έχουν ποτέ οποιαδήποτε εργασιακή σχέση με τις εν λόγω εταιρείες!

-Η εξουσιοδότηση με την οποία προχώρησε ο Γιάννης Καζάκος στην κήρυξή τους ως πλεοναζόντων ΔΕΝ δόθηκε ποτέ από ΚΑΝΕΝΑ δημοτικό συμβούλιο, ήταν πλαστογραφημένη από τον ίδιο!

-Άλλες μισθοδοτικές καταστάσεις τηρούνταν στο Δήμο, άλλες εφαρμόζονταν και άλλες έφτασαν, όταν ζητήθηκαν, στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Αυτά είναι μόνον κάποια ενδεικτικά παραδείγματα από το πόρισμα, που όπως είπαμε σύντομα θα δημοσιευτεί, και τότε ακόμη και οι πιο δύσπιστοι θα πάρουν μια καλή «γεύση» από το βίο και την πολιτεία της περιόδου Καζάκου….




1 σχόλιο:

  1. Πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους.

    Ο πρώην δήμαρχος Καζάκος, που αυτονόητα πια η ιστορία αυτή αποτελεί και την ταφόπλακα της πολιτικής του διαδρομής, που έληξε το βράδυ των δημοτικών εκλογών του 2ου γύρου το 2010. Άλλο αν αυτός δεν το κατάλαβε και συμπεριφέρετο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα...

    Θα χάσει τον ύπνο της η πρώην στενότατη συνεργάτης του κ. Αναστασία Μπότου, η οποία νομίζοντας τον εαυτό της έξυπνο, αποφάσισε εν μία νυκτί να ανεξαρτοποιηθεί από μία παράταξη, την οποία επί δεκαετίες στήριζε άνευ επιφυλάξεως. Όταν έχεις διατελέσει Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος δημοτικών επιχειρήσεων, δεν δικαιούσαι να ομιλείς. Σκας, κοινώς το βουλώνεις και περιμένεις τους Ελεγκτές να ακουμπήσουν κι εσένα. Γιατί έρχεται κι η σειρά σου.
    Το καλαμπούρι δε είναι ότι η δύσμοιρη παχουλούτσικη Τασία, δήλωσε και επισήμως την υποψηφιότητά της για Δήμαρχος!!!!!!!!!!!!!!
    Προβλέπω χρυσές δουλειές για τις γνωστές γιαουρτοβιομηχανίες...

    Θα χάσει τον ύπνο του ο συμπαθής κατά τα άλλα κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος λαμβάνοντας το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου της ΔΑΔΑ μόνο από τον κ. Καζάκο και δεχόμενος να περιφέρεται ανά την πόλη υπ' αυτόν υποβαθμίζοντας την αξιοπρέπειά του (θυμίζοντας, μετά συγχωρήσεως, το γύφτο με τη δυστυχέστατη αρκούδα, που δεμένη την περιέφερε στις επαρχιακές πλατείες προς άγραν πελατείας πλανώδιου τσίρκου), καλείται τώρα να δικαιολογήσει ποιος μηχανισμός τον υποστήριζε.

    Ακόμα κι η κ. Καφατσάκη, δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα. Όχι ότι έχει σχέση βέβαια με την υπόθεση. Αλλά οι χειρισμοί εκ μέρους της του όλου story, δεν ήταν και οι καταλληλότεροι.
    Δεν μπορείς να είσαι και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ αγαπητή Τίνα μας.

    Επιπλέον, θα χάσει τον ύπνο της και η γνωστή κα Καλογεράκη, η οποία για 12 χρόνια είχε μετατρέψει την εφημερίδα της σε προπαγανδιστικό όργανο του κ. Καζάκου και της παράταξής του. Τόσα χρόνια δεν είχε πάρει είδηση τίποτε; Ωραία δημοσιογράφος...

    Και μην ξεχνάμε... Έρχονται κι άλλα πορίσματα... Έρχεται κι η υπόθεση της βίλας. Εκεί θα πέσει πολύ γέλιο...

    Ε ρε δήμαρχε Καλλίρη. Σε κατηγορούσαν κάποιοι "έξυπνοι" ότι δεν κάνεις για δήμαρχος επειδή είσαι χαμηλού προφίλ...
    Φοβερό επιχείρημα αξιολόγησης ικανότητας ανθρώπου, δεν μπορώ να πω!!
    Τώρα που αποδεικνύεται ότι η σημερινή δημοτική αρχή, κινούμενη χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, κάνει έργο μέσα σε πρωτοφανείς και αντίξοες συνθήκες, τώρα καταλαβαίνουν σχεδόν όλοι, ότι μόνο με αυτογκόλ, μόνο με πολιτική αυτοκτονία είναι δυνατό να χάσει ο Καλλίρης τις επόμενες δημοτικές εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή