28/10/11

Και η βλακεία έχει τα όριά της

Και η βλακεία έχει τα όριά της. Στην περίπτωση όμως της παρέλασης στο Δήμο Ζωγράφου μερικοί τα ξεπέρασαν υπερβολικά. Ως ανέραστες ξεμωραμένες γηραιές κυρίες διαμαρτύρονται γιατί τάχα ο Καλλίρης κατάργησε την παρέλαση ενώ στην ουσία έκανε ακριβώς το αντίθετο. Έδωσε το χρώμα και το περιεχόμενο που ιδιαίτερα στις μέρες πρέπει να έχει. Όπως ακριβώς τόνισε και ο μεγάλος αγωνιστής Μανώλης Γλέζος στις γιορτές μνήμης, στις μεγάλες εθνικές επετείους, αποδίδουμε τιμές με σεμνότητα , χωρίς τυμπανοκρουσίες και κραυγές.
Στην ουσία ο Καλλίρης με την απόφασή του να καταργήσει την εξέδρα και τα ταρατατζούμ άφησε εκτός οπτικού πεδίου τους – λίγους ευτυχώς - θεατρίνους που εκμεταλλευόμενοι την εθνική γιορτή επαιτούν για λίγη δημοσιότητα μπροστά στα Ηρώα και πάνω στις εξέδρες. Και είναι περισσότερο από βέβαιο ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που ανέβαιναν μέχρι πρότινος στην εξέδρα του Δήμου Ζωγράφου δεν θα είχαν και δεν έχουν κανέναν πρόβλημα να σταθούν διπλά και με τους πολίτες. Μόνο αυτοί που αρέσκονται στην επίδειξη και πιστεύουν στη λογική των παρελάσεων της χούντας και της Σοβιετίας περιμένουν πως και πως την ώρα να ανέβουν στην εξέδρα για να τους αποθεώσει το πόπολο. Άλλωστε ο Καλλίρης είχε στείλει το μήνυμα από τη γιορτή της 25ης Μαρτίου, όπου μη μιμούμενος τον κάθε υπερφίαλο φαφλατά , έδωσε την ευκαιρία σε μια μαθήτρια, ένα νέο άνθρωπο, να μιλήσει αντί γι’ αυτόν. Τα δάκρυα λοιπόν όσων τάχατες πληγώθηκαν είναι μόνο κροκοδείλια.
Ας μάθουν λοιπόν όλοι οι Ελληναράδες που τους πήρε ο πόνος, αφού έπρεπε αυτή τη φορά να σταθούν δίπλα και στο ίδιο ύψος με τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους - τους ενοχλεί αυτό φυσικά αφού εκτός από τη μούρη, τις μεγαλοστομίες και την πνευματική τους γύμνια δεν έχουν τίποτε άλλο να επιδείξουν -  ότι οι αγωνιστές του 40 δεν καταλάβαιναν ούτε από εξέδρες ούτε από μπάντες. Η μεγαλύτερη απόδοση τιμής για όσους έδωσαν τη ζωή τους στις μεγάλες μάχες του Ελληνισμού ήταν, είναι και θα είναι το ήθος και η μαχητικότητα των απογόνων τους. Όσοι εμπορεύονται λοιπόν την εθνικοφροσύνη τους και πουλάνε πατριωτισμό διαγκωνιζόμενοι στις εξέδρες ζητώντας το χειροκρότημα, μάλλον προσβάλλουν παρά τιμούν τους νεκρούς της πατρίδας. Ποιοι άραγε είναι σήμερα επίσημοι και ποιοι ανεπίσημοι ; Και τελικά τι σημαίνει επίσημοι ; Ο πολίτης, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, είναι ανεπίσημος ;
Και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι οι διαμαρτυρόμενοι και τα πρώτα βιολιά στις διαμαρτυρίες οι τρόφιμοι της χούντας. Δεν είναι δυνατό να πρωτοστατούν σε διαμαρτυρίες οι υπηρέτες της χούντας και των φασιστικών καθεστώτων που εκτέλεσαν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων των οποίων τη μνήμη τιμούμε την 28η Οκτωβρίου. Είναι πέρα από κάθε λογική τα χουντοφασιστικά  απόβλητα να διεκδικούν θέση στις εξέδρες των παρελάσεων όπου οι πολίτες τιμούν ακριβώς όσους εναντιώθηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για να μην κυριαρχήσει ο φασισμός που αυτοί , οι όψιμοι πατριώτες , υπηρέτησαν την εποχή της δικτατορίας στη χώρα μας.
Η οργή του λαού για την κρίση και όλους όσους την προκάλεσαν, οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένες αλλά και επιβεβλημένες. Δεν γίνονται όμως ούτε με μπάντες ούτε σε εξέδρες. Και όπως είπαμε είναι ανήθικο και προσβλητικό για το λαό και τους νεκρούς του να πρωτοστατούν οι σκώληκες , οι κάνθαροι, οι άνθρωποι  της χούντας και οι κοινοί λωποδύτες τρόφιμοι των ανακριτικών γραφείων.
Καλό είναι λοιπόν , όσοι σήμερα σχεδιάζουν να δώσουν σε αυτά τα ερπετά άφεση αμαρτιών, να βρουν άλλους πιο ευφυείς τρόπους. Γιατί το να ισχυρίζονται ότι ο διασυρμός μιας ολόκληρης πόλης, οι κάθε λογής παρανομίες και καταχρήσεις , τα θαλασσοδάνεια και οι μίζες , οφείλονται στο γεγονός ότι αυτοί που τα έκαναν, οι γνωστοί τίμιοι δηλαδή,  παρασύρθηκαν οι καημένοι από μια κυρία που , όπως αυτοί οι ίδιοι γράφουν, έκανε βίζιτες στην εξουσία, είναι τουλάχιστον αφελές. Ας βρουν κάτι άλλο πιο πειστικό για να εξωραΐσουν το βρώμικο παρελθόν αυτών που μέχρι χτες κατήγγειλαν με ακατονόμαστες μάλιστα εκφράσεις. Εκφράσεις που έκαναν άλλους, όχι εμάς, να τους αποκαλούν οχετό. Σε τελευταία ανάλυση τι φοβήθηκαν ; Μη βγει ο τίμιος John από το κάδρο ; Αυτό αποκλείεται ότι και να κάνουν. Τον τίμιο John θα συνοδεύουν πάντα οι χαρακτηρισμοί και τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία μέχρι πρότινος αυτοί οι ίδιοι  στόλιζαν.

18 σχόλια:

  1. κυριοι φιλοι του Δημαρχου και δηθεν υπερασπιστες της δημοκρατιας...τι εχετε να πειτε για την εικονα ενος δημαρχου να κυκλοφορει με συνοδεια 10 μπράβων ???ΜΠΡΑΒΟΙ ναι !!!!ΜΠΡΑΒΟΙ να συνοδευουν τον δηθεν ηρωα Δημαρχο..ρε δεν ντρεπεστε να υπερασπιζεστε αυτη την κατασταση ??/
    δεν ντρεπεστε να γραφετε για ηθος ενω ο δηθεν Δημαρχος ειχε ΜΠΡΑΒΟΥΣ, να σπρωχνουν κοσμο για να ανοιξουν δρομο να το παιζουν γενικοι δερβεναγες ???ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ..ΝΤΡΟΠΗ, ΜΟΝΟΝ ΝΤΡΟΠΗ. κι αν θελετε ας το δημοσιευσετε..αν οχι προβλημα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόότι βλέπω το δημοσιεύουν γιατί ακριβώς δεν πιστεύουν στη δημοκρατία των μπράβων φιλαράκο. Άκου μπράβους ο Καλλίρης ; Πας καλά ; Ψάξε για μπραβιλίκια και υπόκοσμο εκεί που ξέρεις πολύ καλά. Όλοι ξέρουν ποιοι έχουν στον κύκλο τους μπράβους. Όλοι στου Ζωψγράφου φιλαράκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αντίθεση με αυτό που περίμεναν, σχεδίαζαν και προμοταραν τοπικοί bloggers και media "experts" ότι δηλαδή η παρέλαση θα μετατρέπονταν σε διαμαρτυρία ή ακόμα και προσπάθεια λιντσαρισματος της Δημοτικής Αρχής ο Ζωγραφιώτικος λαός απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι έχει την πολιτική ωριμότητα να διαχωρίζει την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης από τη προσπάθεια μιας Δημοτικής αρχής 9 μηνών που προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται καινα βάλει σε τάξη ένα Δήμο-χάος. Πού τους είδατε εσείς τους μπράβους??? εγώ εκεί ήμουν, στο Δημαρχείο δουλεύω ξέρω πρόσωπα και πράγματα και τους ανθρώπους που είδα να στέκονται δίπλα του ήταν μέλη της παράταξης του, και μέλη της Διοίκησης του νομικού προσώπου. Έλεος.
    Αντί να αφήσουμε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του εμείς θέλουμε να του φορτώσουμε όλα τα εγκληματικά λάθη που έκανε το ΠΑΣΟΚ από το 1981.. ΕΛΕΟΣ. Ξανα λέω.. το θέμα είναι η πόλη μας. Πάρτε το χαμπάρι. Ο λαός της πόλης το αντιλαμβάνεται... εσείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα μωρέ τώρα. Εδώ ο Καλλίρης έκανε κίνηση - ματ με το να μην υπάρχει εξέδρα ακολουθώντας τον τεράστιο Μανώλη Γλέζο και σεις ασχολείστε ακόμα με τον γελοίο Μάκη και τον πουθενά Νίκο. Αμάν πια. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τη "δουλειά" τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν και αγνοήστε τους. Σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalliri kane esu sosta ti douleia sou kai meis mazi sou. apo tis liges parelaseis pou den egine to paramikro. mprabo dimarxe. alla terma pia me ta theamata. o kosmos exei anagki apo erga. bale tous dimotikous sou simvoulous na trexoun. ola ta upoloipa den noiazoun kanenan. giauto tha se krinoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Maggeia apo to kallireiko..!!! Vgikan apo ta aristera kai den anoikse myth. Sth vilariba kai sto vilabaho akoma trexoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλλίρη στρίμωξέ τους. Μη κολλάς πουθενά. Το πας πολύ απαλά. Ξεσκέπασέ τα όλα αλλιώς θα την πληρώσεις και συ χωρίς να φταις. Χέστηκε ο κόσμος για τα blogs και τις μαλακιες που γράφει ο κάθε κομπλεξικός. Περιμένουμε δουλειά στην πόλη. Άνοιξε τώρα τη βίλλα Ζωγράφου. Τώρα. Θα ειμαστε μαζί σου αν τους πας κοντρα σε όλα. Μη σταματάς πουθενά.Πέρασε ένας χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΑΒΑΛΟΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΥΡΙΕ ΟΥΔΕΤΕΡΕ ; ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙΣ ; ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ; ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ ΧΑΣΑΤΕ. ΠΟΥ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΟ ; ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάει και η παράταξη των μπράβων και των ανθρώπων της νύχτας για μπράβους του Καλλίρη. Που καταντήσαμε. Να μιλάνε όλοι πορτιέρηδες και οι νταβαντζήδες για μπράβους. Τους πείραξε ότι δεν είχε εξέδρα για να κάτσει ο κολλητός τους ο Καζάκος και τα τσιράκια του. Βέβαια κόπηκε η μάσα τώρα και έχουν τρελαθεί. Τους πείραξε που δεν άνοιξε μύτη και τώρα μιλάνε για μπράβους.Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε αυτοί στεναχωρήθηκαν επειδή δεν χύθηκε αίμα πάνω στο άγνωστο στρατιώτη. Αυτή είναι η κουλτούρα τους. Φασίστες, που το μοναδικό που ξέρουν να κάνουν καλά ήταν και είναι να τραμπουκίζουν και να δέρνουν. Σε αυτό καλούσαν μέσω διαδικτύου και αυτό ευελπιστούσαν. Δεν αλλάζει φαίνεται ο άνθρωπος. Αυτοί που η κοινωνία τους απέβαλε(ακόμα και η δεξιά δεν τους άντεξε) προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι τώρα στη κρίση. Να εξαφανιστείτε κοπρόσκυλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι, η ζωη θέλει μαγκιά και ο Καλλίρης απέδειξε ότι πλην των άλλων είναι και μάγκας. Έκανε κίνηση ρουά-ματ και τον αποτυχημένο να μην έχει το σθένος να παραμείνει μαζί με τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους στο "πεζοδρόμιο", ισουψής με τον Δημοκρατικό λαό της πόλης μας. Οι αιμοδιψείς blogers της πόλης μας έπαθαν μεγάλο χουνέρι. Με τις υγείες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ. RUN POLIS RUN !!! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στον Δήμο μας ο τοπικός έντυπος αλλά και ηλεκτρονικός τύπος αρέσκεται στο μόνιμο φλερτ με το παρωχυμένο, το κακόγουστο, το "δοξάστε με γιατί τα ξέρω όλα", τη διαπλοκή καθώς και τα μικροσυμφέροντα υβριδίων- μικρόψυχων (αυτά πάνε μαζί) που παριστάνουν τους Σωτήρες της πόλης μας.

    Γνωστό blog που σίγουρα έχει τις ρίζες του εντός του Δημαρχείου ασχολείται συνεχώς και επί σειρά μηνών με τον τέως δήμαρχο Καζάκο. Η βρωμιά και η δυσωδεία του φτάνει σε σημείο να παρακαλάει ευθέως και γραπτώς να πεθάνει ο Καζάκος, να τον αποκαλεί, κολώγερο κλπ.

    Η άλλες του εμμονές είναι ο Γραμματέας του νυν δημάρχου που τον αποκαλεί συνεχώς τσάτσο και λέει πως θα βγάλει πράγματα στον αέρα αλλά ρε παιδί μου... αργούν μάλλον να του φέρουν τα αποδεικτικά στοιχεία. Ασχολείται με την επονομαζόμενη "γύφτισσα", με την Ελεϊνίτσα, με τη Βαρσαμιδάκη ενώ για ξεκάρφωμα πιάνει καμιά φορά στο στόμα του και μερικούς άλλους οι οποίοι ουδεμία σημασία έχουν... Πολλές φορές αποκαλεί ανθρώπους με χαρακτηρισμούς όπως ο "χοντρός", ο "καραφλός" και δείχνει με αυτόν τον τρόπο ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ διαπαιδαγώγηση τέτοια που χρειάζεται από την αρχή εκπαίδευση με ταυτόχρονη ψυχολογική παρακολούθηση.

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ πως υποτιμάει τόσο και τον κάθε δημότη της πόλης μας λέγοντας και ξαναλέγοντας πως είναι το BLOG ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΟ...

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ

    Φαίνεται όμως πως έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με τον "κωλόγερο", το "μαυροτσούκαλο", τη "γύφτισσα" και μάλλον στέρεψε η "φαντασία" του(ς)...
    Και τώρα... τι κάνουμε! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

    Ο Δήμαρχος λέει στην παρέλαση έφερε ΜΠΡΑΒΟΥΣ... Ναι συμπολίτες μου, ΜΠΡΑΒΟΥΣ....
    Και εμείς που πήγαμε στην παρέλαση γιατί δεν τους είδαμε ρε γαμώτο. Θα πέρναμε και μια φωτογραφία να την αναρτήσουμε.

    Πρέπει λέει να δημιουργήσει ελικοδρόμιο στον περιβάλλοντα χώρο για να αποδράσει...
    Προσέξτε ΤΩΡΑ... Οι αστοιχείωτοι του polis-zografou (μόνο ένας κουτός δεν θα καταλάβαινε πως μιλάμε γι' αυτούς) οι οποίοι με τους μαφιόζικους και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς (τρομάρα τους) δρουν εδώ και πολλούς μήνες, λένε στον Δήμαρχο που μέχρι χτες αποθεώνανε να φύγει με ελικόπτερο... ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΟΡΙΑ ΟΜΩΣ!

    Η ιστορία λένε άρχισε από εκείνη τη βλακεία του κ. Ν. Χειλαδάκη να λέει πως αυτός είναι το POLIS (κυρ Νίκο μου γιατί κάνεις τέτοιες κουταμάρες στην ηλικία σου; Γιατί γράφεις μέσα στα σκατά ενώ μια χαρά έκανες τη Ζωγραφοτυπία σου;)

    Δεν είμαστε όμως τόσο αφελείς ώστε να πιστέψουμε πως μια κουταμάρα του κυρ Νίκου αρκούσε για να γίνει στροφή από το κιτρινοPOLIS. Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ αλλά δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.

    Ο άλλος, το παιδί- θαύμα ΠΑΝΤΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ και ΠΑΝΤΑ προσεκτικός... Θανάση για σένα λέμε! Πάρε θέση και πάψε να ακολουθείς την ηλίθια τακτική του POLIS για τα χιλιάδες κλικ στη σελίδα σου. Δεν σε θεωρούμε ίδιο με αυτούς αλλά πρέπει που και που να μας το επιβεβαιώνεις...

    Να αναφέρουμε εδώ πως το πιο έγκυρο ενημερωτικά blog του δήμου μας είναι το zografoubloging ενώ ενίοτε πολύ ενδιαφέροντα posts βέπουμε και στο zografisto. Υπάρχει και ένα που λέγεται press-zografou αλλά αυτοί δεν ξέρουν ακόμα τι είναι και τι θέλουν να κάνουν... Όσο για το toskonaki μόνο blog δεν το λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γράφει ο Χειλαδάκης στη Ζωγραφοτυπία ότι θα κάνει μήνυση στον Καλλίρη γιατί ισχυρίστηκε ότι αυτός (ο Χειλαδάκης) είναι πίσω από το εμετικό POLIS ZOGRAFOU. Ίσως ο Δήμαρχος έχει δίκιο, ίσως άδικο. Ας του κάνεις μήνυση κύριε Χειλαδάκη αλλά σε παρακαλώ σεβάσου τον εαυτό σου και πάψε να πουλάς την ασθένειά σου. Σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καζάκος,Χειλαδάκης και όλοι αυτοί οι στερημένοι μπαρόβιοι του POLIS σε μια άνευ προηγουμένου κομπανία πάνε να φέρουν πάλι στην πόλη μας το σκοτεινό παρελθόν της ρεμούλας και της πουστιάς. Βρίζουν, κατασυκοφαντούν και σπιλώνουν τους πάντες και τα πάντα τα ρετάλια με μπροστάρηδες δυο τελειωμένους γηραλέους καραγκιόζηδες που τους έχουν φτύσει προ πολλού. Έχουν τελειώσει όμως και ψάχνονται χωρίς προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε συ, κυρ Νικο Χειλαδάκη, πρώην αριστερέ και νυν συνοδοιπόρε του Καζάκου δεν αφήνεις τις εξυπνάδες λέω εγω??? Που τις λες αυτές τις βλακείες?
    Στην κυρα Βούλα νομίζεις ότι μιλάς? Δεν κέρδισε ο Παναθηναικός έχασε ο ΠΑΟΚ. Δεν κέρδισε ο Ανδρέας έχασε ο Ράλλης, δεν κέρδισε ο Κένεντι έχασε ο Νίξον.Δεν κέρδισε ο Πετρής, έχασε ο Χατζηπετρής.
    Δεν μας παρατάς ρε παπαρολόγε.. αααχ... Που είσαι νιότη που λεγες πως θα γινόμουν άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για σταθείτε ρε παιδιά. ποιον ακριβώς συκοφαντείτε; αυτόν που δεν εχει χαλάσει ούτε ένα ευρώ για να μετακινήσει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο; αυτόν που του διέλυσαν το αμάξι του στη πολυκατοικία του; αυτόν που κυκλοφορεί πάντα μόνος του ή με μηχανές δημοτικών συμβούλων; τον γιατρό που διατηρούσε εδώ και χρόνια ιατρείο στου ζωγράφου; αυτόν που τον κυνηγούσαν προεκλογικά μηχανάκια με συγκεκριμένους βολεμένους δημοτικούς υπαλληλούς και μοίραζαν προβοκατόρικο υλικό ενατίον του; αυτόν που του έδρειρε δεξιός δημοτικός σύμβουλος 25χρόνο υποψήφιο του την κυριακή των εκλογών;α ρε κούνια που σας κούναγε. έχετε μεγάλη πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή