21/2/12

Κέντρο Υποστήριξης Απόρων Δημοτών Δήμου Ζωγράφου.Καθαρά και δίκαια

Με ανοιχτές διαδικασίες, σοβαρή οργάνωση και πάνω από όλα χωρίς διακρίσεις και εξυπηρέτηση ημετέρων λειτουργεί απρόσκοπτα εδώ μήνες το Κέντρο Υποστήριξης Απόρων Δημοτών του Δήμου Ζωγράφου στην οδό Μπισκίνη 33. Το Κέντρο ένας  από τους βασικούς φορείς του Δικτύου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ζωγράφου, ακολουθώντας πολιτική εφαρμογής διαφανών κριτηρίων, έχει δημιουργήσει ηλεκτρονική βάση δεδομένων για άπορους δημότες στους οποίους χορηγεί τυποποιημένα τρόφιμα ενώ πρόσφατα άρχισε και η διανομή ειδών ένδυσης. Δύο φορές μέχρι τώρα έχει επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Κέντρου τηλεοπτικό κανάλι της Δανικής και Αμερικανικής τηλεόρασης κάνοντας κολακευτικά σχόλια για το έργο που εξελίσσεται εκεί. Το Κέντρο έχει αναπτύξει συνεργασίες με γνωστούς κοινωνικούς και άλλους φιλανθρωπικούς φορείς που διευκολύνουν σε σημαντικό βαθμό τη δράση του.
Οι ωφελούμενοι δημότες ξεπερνούν τους διακόσιους πενήντα ενώ οι άνθρωποι του Κέντρου φιλοδοξούν να ανεβάσουν σημαντικά τον αριθμό εξυπηρετούμενων τους επόμενους μήνες.
Ένα ακόμη δείγμα δίκαιης και διαφανούς κοινωνικής πολιτικής αποτελεί το Κέντρο Υποστήριξης Απόρων Δημοτών του Δήμου μας. Η εποχή των σάπιων και των ληγμένων του τίμιου John και της κυρά Έλλης, η εποχή της κουτάλας χωρίς ίχνος  υγειονομικής προστασίας παρήλθε ανεπιστρεπτί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου