11/7/11

Kazakos live ! Για λύπηση ο τίμιος John στο πρωινό του Mega

Kazakos Live! Στο Mega κλοτσάνε από τα γέλια με τον Δόκτορα. Δεν ξέρει τι λαλάει το τύπος. Ο τέως είναι τόσο λίγος και τόσο μπλοκαρισμένος που χάνει τα λόγια του. Δεν απαντά στο ερώτημα γιατί δεν πήγε σε προσυμβατικό έλεγχο λέγοντας ότι τάχα κάποια…κοπέλα είπε ότι η σύμβαση είναι παράνομη. Αυτή η… κοπέλα βέβαια είναι η επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου που γνωμοδότησε με εντολή του Προέδρου του Ελεγκτικού ! Όσο μιλάει βουλιάζει ο Δόκτορας και ο Καλλίρης τον αφήνει να αραδιάζει τη μία κοτσάνα μετά την άλλη. Παρακολουθούμε άφωνοι τον τύπο να παραληρεί αναλογιζόμενο ποιος δυστυχώς ήταν ο τέως Δήμαρχος Ζωγράφου.
Έχει αφήσει κάγκελο τους δημοσιογράφους με το απύθμενο θράσος του. Ο τέως είναι μια εκπομπή από μόνος του ! Δυστυχώς με τις πράξεις του δίνει την καλύτερη ευκαιρία σε όσους περιμένουν στη γωνία την αυτοδιοίκηση για να την εκτελέσουν.
Ατασθαλίες, παρανομίες, καμπίνες. Αυτή ήταν η μακρά περίοδος Δημαρχίας Κοζάκου. Ας δούμε κατάματα την πραγματικότητα. . Ο δήμος πρέπει, αφού μετρήσει καλά τις πολλές πληγές του, να γυρίσει γρήγορα σελίδα. Όσο το δυνατό συντομότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου