30/7/12

Απίστευτο αλλά αληθινό !


Οι άνθρωποι του Δήμου , που κατασκεύασαν το νέο website (www.zografou.gov.gr) , μας ενημέρωσαν ότι το κόστος έφτασε στο ιλιγγιώδες ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ. Το προηγούμενο website (www.zografou.gr) που επίσης διατηρείται στο διαδίκτυο κόστισε περίπου διακόσιες τριάντα χιλιάδες (230.000) ευρώ !!!!!!!!!!
Είπατε τίποτε ;

2 σχόλια:

  1. Αφαιρώ:
    1.000 ευρώ - 230.000 ευρώ = - 229.000 ευρώ !!!
    Σα δε ντρέπεστε να κατασκευάζετε νεο website, πολύ πιο όμορφο και λειτουργικό, ΜΟΝΟ με χίλια ευρώ !!!
    Χαλάτε τη πιάτσα παλιόπαιδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιλιγγιώδης διαφορά ποσών δείχνει την χαώδη αντίληψη που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης Καλλίρη από αυτήν του Καζάκου, ως προς την προστασία κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος.

    Επίσης αποδεικνύεται ότι ο δήμαρχος Καλλίρης και οι συνεργάτες του, είναι μέσα στο πνεύμα της εποχής, δεν παρασύρονται από τις "σειρήνες" των ιδιωτικών συμφερόντων για την κατασκευή ιστοσελίδων, αλλά αντιθέτως εμπιστεύονται τις δυνατότητες του ελεύθερου λογισμικού.

    Πάντως μην έχετε αυταπάτες εσείς οι φίλοι της διοίκησης του δήμου Ζωγράφου. Με αυτό που κάνατε, χαλάσατε την πιάτσα. Διάφορα "τρωκτικά" που θα περίμεναν να "φάνε" από την κατασκευή του νέου site, έμειναν με την προσμονή στο χέρι.

    Να μου το θυμηθείτε ότι θα αρχίσουν τις επιθέσεις εναντίον σας.
    Σε έναν δεν θα αρέσει ο σχεδιασμός, άλλος θα το βρίσκει μη λειτουργικό, στον τρίτο δεν θα αρέσουν τα χρώματα κι η γραμματοσειρά.

    Γράψτε τους κανονικά. Είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτοι και πουθενάδες.

    Δεν μπορώ όμως να μην κάνω και ένα πολιτικό σχόλιο.
    Το προηγούμενο site που είχε κατασκευαστεί επί διοίκησης Καζάκου, έγινε το διάστημα της τελευταίας θητείας του προηγούμενου δημάρχου.
    Αν δεν κάνω λάθος, τότε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν η Τίνα Καφατσάκη και εκ νέου υποψήφια δήμαρχος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές το 2010.

    Αναρωτιέμαι λοιπόν, η κυρία Καφατσάκη ΔΕΝ ΠΗΡΕ τίποτα είδηση για το υπέρογκο ποσό των 230.000 ευρώ που δαπανήθηκε για την κατασκευή του Καζάκειου site?

    Ή δεν το πήρε είδηση, ή δεν της έκανε εντύπωση.
    Και στη μία περίπτωση και στην άλλη, η κυρία Καφατσάκη έχει τεράστια πολιτική ευθύνη.

    Αλλά θα μου πείτε, είναι η μόνη περίπτωση που η Καφατσάκη δεν κατάλαβε τίποτα για τα πεπραγμένα του Καζάκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή