12/7/13

Με ενδεχόμενη παραίτηση απειλούν οι Δήμαρχοι

Από το www.alliapopsi.blogspot.com

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν φαίνεται να αμφισβητούνται,έντονος είναι πλέον ο προβληματισμός ανάμεσα στους αιρετούς και δη ανάμεσα στους Δημάρχους, όχι για το αν θα συμπορευτούν με τους απεργούς εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού αυτό είναι πλέον δεδομένο, αλλά για το αν θα προβούν σε υλοποίηση παλαιότερης πρότασης για παραίτηση τόσο των ιδίων όσο και του συνόλου των δημοτικών συμβουλίων.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό που έχει ήδη αποφασιστεί είναι το κλείσιμο των Δήμων τουλάχιστον για Δευτέρα και Τρίτη 15 και 16 Ιουλίου αντίστοιχα ενώ μένει να κλειδώσει τόσο η απόφαση για παραίτηση των αιρετών όσο και ο χρόνος υλοποίησής της ανάλογα με τις εξελίξεις και τις κυβερνητικές αποφάσεις.
Τέλος , οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι υπέρ της πρότασης για παραίτηση από το αξίωμά τους συγκαταλέγονται ανάμεσα σε άλλους ο Δήμαρχος Ρόδου κος Κουσουρνάς, η Δήμαρχος Βέροιας κα Ουσουλτζόγλου , ο Δήμαρχος Αμαλιάδας κος Λυμπέρης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου κος Καλλίρης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής κος Πετρίδης . Οι προαναφερθέντες θεωρούν ότι η μαζική παραίτησή των αιρετών αποτελεί σημαντικό μέτρο πίεσης για την αντιμετώπιση των κυβερνητικών αποφάσεων στην αυτοδιοίκηση.
Είναι γεγονός ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά των αιρετών και των εργαζομένων για δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου αντιπαράθεσης με την κυβερνητική πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση φαίνεται να ευδοκιμεί γεγονός που καθιστά το «έργο της κυβέρνησης» ακόμη πιο δύσκολο.
Το βέβαιο είναι ότι και το Καλοκαίρι αλλά και το Φθινόπωρο θα είναι ιδιαίτερα θερμά και θα γίνονται ακόμη θερμότερα όσο αιρετοί και εργαζόμενοι κινούνται στην ίδια τροχιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου