15/7/13

Λουκέτο στους δήμους !Τριήμερο μπλακάουτ στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη όλοι οι Δήμοι (με την εξαίρεση των κοινωνικών υπηρεσιών) θα είναι κλειστοί.Την Τρίτη απεργούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενω Τρίτη και Τετάρτη θα παραλύσει ο χώρος της δημόσιας υγείας λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων.
Ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για παύση της αποκομιδής απορριμμάτων, αλλά το ενδεχόμενο αυτό έχει αφήσει ανοιχτό ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος, ενώ ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων ζητά να κλείσει και η υπηρεσία Καθαριότητας. Το πρόγραμμα κινητοποιήσεων της ΠΟΕ ΟΤΑ, ενόψει της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο την Τετάρτη το βράδυ, καταγράφεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί:
1.Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, στις 12.00 το μεσημέρι, συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα), από την οποία θα ξεκινήσει μηχανoκίνητη πορεία. Μηχανοκίνητες πορείες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια.
2.Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, στις 8.00 το βράδυ, συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιείται από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες-Μέλη της και με την συμμετοχή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στην Πλατεία Συντάγματος. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και Συναυλία Καλλιτεχνών.
3.Την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 συμμετέχουμε ενωτικά, μαζικά και αγωνιστικά στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα). Ταυτόχρονα συμμετέχουμε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της χώρας από τα κατά τόπους Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τα Εργατικά Κέντρα.
4.Την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, από τις 8.30 το βράδυ, πραγματοποιούμε Πανελλαδικό Συλλαλητήριο με κάθοδο όλων των Δημοτικών Υπαλλήλων στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος με προσπάθεια συντονισμού με όλους τους κλάδους του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα που πλήττονται και όχι μόνο. Θα πραγματοποιηθεί ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ενώ θα γίνει προσπάθεια πραγματοποίησης Συναυλίας Συμπαράστασης από διάφορους καλλιτέχνες.
Βασικό σύνθημα μας είναι: «ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ».
5.Την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και πορεία στη Βουλή. Η ώρα και ο τόπος συγκέντρωσης θα καθοριστεί και θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου