15/7/11

Ποιος θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη ;

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Δήμο μας , τα γεγονότα που αποκαλύφτηκαν και προκάλεσαν το κοινό αίσθημα, η περιβόητη υπόθεση της βίλλας Ζωγράφου, προκάλεσαν αντίστοιχες εξελίξεις και στα ενδότερα της παράταξης της μείζονος  αντιπολίτευσης , της ΔΑΔΑ. Ο σημερινός επικεφαλής, ο καθιερωμένος πλέον στο πανελλήνιο με το όνομα «τίμιος John», αμφισβητήθηκε ευθέως στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους συνεργάτες του. Αμφισβητείται μαζικά τόσο εντός όσο και εκτός των στενών ορίων της παράταξης. Με άλλα λόγια η πορεία του Γιάννη Καζάκου στην πόλη, μια πορεία που ξεκίνησε από τα χρόνια της χούντας την οποία υπηρέτησε πιστά , ολοκληρώθηκε με δραματικό τρόπο αφού οι αρνητικές αποκαλύψεις για την πολιτική του απλώθηκαν στο πανελλήνιο και πέρα από αυτό!
Τι μέλλει γενέσθαι ; Το βέβαιο είναι ότι ακολουθεί μια περίοδος αντιπαραθέσεων που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια της σοβαρότητας και προσφέρεται αφειδώς για διασκέδαση στους αναγνώστες των αντιμαχόμενων blogs. Άλλωστε «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται». Στην περίπτωση της ΔΑΔΑ βέβαια υπάρχει και το πάσα γυνή ξυλεύεται αφού η Τασία Μπότου, όπως φάνηκε και από τη στάση της στο τελευταίο ΔΣ, είναι μια από τις υποψηφιότητες για την αρχηγία της παράταξης. Φυσικά δεν είναι η μόνη αφού και το όνομα του Γιάννη Βούρτση είναι στο τραπέζι. Τα περί υποψηφιότητας του Διονύση Βουρδαμή μάλλον στερούνται σοβαρότητας αφού είναι εμφανές ακόμη και στους πιο φανατικούς φίλους του ότι είναι ανεπαρκής για μια τέτοια θέση. Είναι όμως βέβαιο ότι θα υπάρξουν σύντομα και άλλες υποψηφιότητες. Όπως επίσης είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν και παράγοντες εκτός παράταξης αλλά και από χώρους εκτός του κομματικού φορέα που εκπροσωπεί η ΔΑΔΑ. Στη διάθεσή μας έχουμε ήδη δύο ονόματα τέτοιων υποψηφίων και έπεται και τρίτο. Πολύ σύντομα θα ενημερώσουμε τους φίλους του blog αλλά και όσους θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του τέως χαλίφη.

2 σχόλια:

  1. ΄΄Σύντομα η παράταξη του ΔΑΔΑ θα έχει λιγότερους συμβούλους από την παράταξη της Καφατσάκη !!!
    Σας ενημερώνω ότι αποχωρούν 3 πρωτοκλασσάτοι για να μην φορτωθούν τυχόν εμπλοκή τους στις δικαστικές περπέτειες, που ξεκίνησαν με αφορμή τις παρανομίες στις διαδικασίες λήψης του υπέρογκου δανείου από τον πρώην δήμαρχο.
    Κανένας δεν θέλει να συμπαρασυρθεί από την κατάρευση του Καζάκου.
    Ακόμη και η συζυγός του το σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει οριστικά για να μην ξεσπάσουν και επάνω της οι αντιδράσεις του κόσμου.
    Όλοι φοβούνται την οργή των δημοτών, που πραγματικά δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα ενώ κάποιοι άλλοι πλούτισαν με τα λεφτά τους
    Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να πληρώσουν τις πράξεις τους αυτοί που τις έκαναν και όχι όλοι μαζί τσουβαλιασμένοι για να σωθεί ένας ακόμη και αν αυτός ο ένας είναι ο πρόεδρος της ΔΑΔΑ σήμερα . ΄΄

    Αγνοί και τίμιοι ψηφοφόροι της ΔΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάσατε να αναφέρετε τον Κωστή Παπαναστασόπουλο. Η στήριξη απο μια δημοτική σύμβουλο , η στήριξη μιας εφημερίδας ( zografopolis ) , ενός site (zografou.net) συν μια μεγάλη ομάδα νέων ανθρώπων νομίζω δεν τον κάνει αμελητέα ποσότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή