2/1/12

Οι....κωλοτούμπες του ΔΑΔAPOLIS

Για την ταμπακέρα δεν κάνουν κουβέντα. Ούτε λέξη για τα 53.000.000 € φέσι από δάνεια που άφησε ο τίμιος John στο Δήμο. Προσπαθούν να αλλάξουν την εικόνα και τα αδιάσειστα στοιχεία χρησιμοποιώντας παραδείγματα από τη γενική πολιτική σκηνή δίνοντας επιλεκτικά άφεση αμαρτιών.
Από την άλλη είναι πλέον γεγονός αυτό το οποίο αρκετοί είχαν υποψιασθεί από καιρό, ότι δηλαδή επίκειται και τελικά έγινε αρραβώνας ανάμεσα σε, τέως φυσικά, ετερόκλητα στοιχεία και γεννήθηκε ένα έκτρωμα. Θα το λέγαμε με απλά λόγια το έκτρωμα της κωλοτούμπας. Στα στέκια των φίλων του διαδικτύου όλοι λένε πλέον ότι το ΔΑΔΑPOLIS είναι γεγονός. Οι τίμιοι τελικά είναι περισσότεροι του ενός. Πέραν του τίμιου ανάμεσά τους και ένας μιξοκαλόγερος, ο πλέον αχάριστος κάτοικος Ζωγράφου, από αυτούς που εναγωνίως ζητούν στέγη έναντι οιουδήποτε τιμήματος για να κρύψουν την καμπούρα τους. Ένας από αυτούς που δεν δίστασαν να οδηγηθούν και να αποδεχτούν την ηθική τους εκπόρνευση έναντι πινακίου τιμίας φακής.  Ένας από αυτούς που οι νυν συνοδοιπόροι του εξύβριζαν χυδαία από το ίδιο blog. Είναι αυτός που εκθείαζε ανερυθρίαστα το 2009 το γιο του Μητσοτάκη http://www.youtube.com/watch?v=wkaM6_Rg1wQ εκφράζοντας το θαυμασμό του για το ενδιαφέρον του Κυριάκου για την πόλη του Ζωγράφου. Ένας πρώην… «αριστερός» , από αυτούς που προσβάλλουν την Αριστερά ,ένας άλλος Τσιριμώκος του Ζωγράφου που κάποτε επέλεξε το μανδύα του τροτσκισμού για να κρύψει τα ανομήματά του. Είναι απλά θλιβερός.
Τέλος δεν θα προσχωρήσουμε στη συνήθη και αποτρόπαια πρακτική της ανίερης αυτής διαδικτυακής συμμαχίας. Αποκλείεται να βάλλουμε εναντίον οιουδήποτε κάνοντας χρήση ή επίκληση «προσωπικών δεδομένων». Μακριά από εμάς αυτή η γκεμπελίστικη και εμετική λογική. Άλλωστε τα μηνύματα οργής που πήραμε από πολλούς αναγνώστες μας για τα κτηνώδη δημοσιεύματα του ΔΑΔΑPOLIS των τελευταίων ημερών, αποτελούν την πλέον πειστική απόδειξη ότι οι σκεπτόμενοι πολίτες καταδικάζουν απερίφραστα και μετά βδελυγμίας  τη χρήση «προσωπικών δεδομένων» στο δημόσιο διάλογο από οποιονδήποτε νοσηρό εγκέφαλο.
Τους αφήνουμε στη χλεύη των πολιτών. Μέχρι τη νέα κωλοτούμπα που σίγουρα δεν θα αργήσει. Κάθε άλλο θα λέγαμε. Έρχεται.…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου