4/1/12

Αργυρώνητος κωλοτούμπας και χαφιές

Ως γνήσιοι εκπρόσωποι του θαμώνα των ανακριτικών γραφείων, ως σκοτεινοί τελικά ανακριτές με μπροστάρη τον γηραλέο νεοδεξιό τέως τροτσκιστή της πλάκας, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να μηδενίσουν και να «στήσουν» με την προσφιλή γκεμπελικού τύπου τακτική τους, ανθρώπους στον τοίχο.
Ο γηραιότερος όλων, ο νοσηρός αυτός εγκέφαλος, με προϋπηρεσία στο σπουδαστικό της ασφάλειας επί χούντας, με την «απευθείας ανάθεση έργου κατασυκοφάντησης » που του έγινε, κινεί πλέον την μπαγκέτα για ένα σύνολο φάλτσων ετερόκλητων στοιχείων όπου ο καλύτερος έχει καρφώσει τη μάνα του. Η ορχήστρα του ΔΑΔΑΠΟΛΙΣ , μετά την αργυρώνητη κωλοτούμπα του μαέστρου της μόνο απαρέσκεια προκαλεί με τα ξεφωνητά της.
Οι νταβαντζήδες της πόλης , αυτοί που έχουν αναλάβει εργολαβικά το έργο του διασυρμού κάθε πολίτη που τυχαίνει να έχει διαφορετική άποψη και τους αμφισβητεί το δικαίωμα να λυμαίνονται τα πάντα, αυτοί οι πληρωμένοι γραφιάδες που πουλιούνται εν ριπή οφθαλμού για ένα δίευρω ή για έναν καφέ ανάμεσα στην δήθεν νομενκλατούρα της πόλης στη Γαρδένια, αυτό το γκρουπούσκουλο της ρεμούλας και της διαφθοράς είναι σε απόγνωση.
Απλά τους παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών. Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι το ενδιαφέρον τους δεν είναι ποιος και πως διαχειρίζεται τα κοινά στην πόλη αλλά αν οι ίδιοι θα τα αρπάξουν. Και προκειμένου να τα αρπάξουν συμμαχούν και με το διάολο.
Είναι μια κομπανία λακέδων και λεκέδων για την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου