13/1/12

Τα έχει χαμένα ο κυρ Γιάννης !

Κυρ Γιάννη τι λες ;
Λάλησες τελείως ; Τι κοτσάνες είναι αυτές που αραδιάζεις στην «ανοιχτή επιστολή» σου προς το Δήμαρχο ; Τι δουλειά έχει η Αυστριακή τράπεζα με το Δήμο ; Δεν γνωρίζεις ότι με τους Αυστριακούς μιλάει πλέον μόνο το Ελληνικό Δημόσιο που ανέλαβε να εξοφλήσει το Δάνειο που πήρες για την αγορά της ταράτσας των Ζωγραφαίων ;
Για ποιο επιπλέον επιτόκιο μιλάς ; Πως θα πληρώναμε κυρ Γιάννη 2.000.000 € περίπου το χρόνο στους Αυστριακούς ; Θα έφερνες λεφτά από το σπίτι ; Τα έχεις μαζεμένα μήπως ; Μπορεί ο Δήμος να πληρώνει αυτό το ποσό ; Με το νέο δάνειο από το Ελληνικό κράτος κυρ Γιάννη μου και όχι από ξένη ιδιωτική Τράπεζα πλυντήριο χρήματος στην Κύπρο ο Δήμος σε μια πενταετία θα πληρώσει γύρω στα 2.000.000 € ενώ με το θαλασσοδάνειό σου θα πλήρωνε κοντά στα 10.000.000 €.
Πάλι νομίζεις ότι θα δουλέψεις τον κόσμο ;
 Και που είσαι κυρ Γιάννη ; Δεν τελείωσε ακόμη τίποτε. Η ιστορία της βίλλας θα πάει πολύ μακριά. Ετοιμάσου για πολλές εκπλήξεις. Πράγματα που δεν περιμένεις με τίποτε. Το μόνο που σου λέμε είναι να μαζεύεις κανένα φράγκο γιατί θα σου χρειαστεί. Ο λαός του Ζωγράφου πλήρωσε πολύ ακριβά την ταράτσα που αγόρασες. Καιρός να πληρώσεις κάτι και συ.
Έρχεται θύελλα κυρ Γιάννη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου