8/1/12

Πολίτες του Ζωγράφου καταδικάστε τους άθλιους εκβιαστές

Παραθέτουμε αυτούσια τη δημοσίευση των αλητών που γράφουν στο POLIS. Έτσι όλοι θα καταλάβουν γιατί τους αποκαλούμε νταβατζήδες, εκβιαστές και αλητοπαρέα. Πως είναι δυνατό να γράφονται τέτοια αίσχη για τον οποιονδήποτε και την οικογένειά του; Διαβάστε στα εισαγωγικά τι γράφουν :

“Ξέρεις κάποιοι λένε ότι έγινες κερατάς γιατί το ήθελες !!!
Εμείς λέμε και γράφουμε ότι έγινες ΚΕΡΑΤΑΣ  από ανικανότητα (μικροτσούτσουνος ,όπως λέει η δικιά σου)!!!
Κάτσε τώρα να γλύφεις το γεννετικό υλικό των πορνόγερων !!!
Το μόνο που μπορεί να σε αφήνει πια να της κάνεις για ευχαρίστησή σου !!!”

Δεν έχουν ιερό και όσιο. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για άτομα με βαριά νοητική στέρηση και πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Είναι σαδιστές, ανθρωπόμορφα τέρατα, είναι μια συμμορία που ακόμα και ο υπόκοσμος φοβάται. Η παρουσία τους στο διαδίκτυο ατιμάζει την πόλη μας. Ζητάμε από όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τα κοινά, από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, από κάθε πολίτη ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση, να καταδικάσουν τους αχρείους εκβιαστές που διαπομπεύουν όποιον βρουν μπροστά τους.  

15 σχόλια:

  1. Ειναι οι γνωστοί αληταράδες της πλατείας. Μην ασχολείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι τρεις τους το παρακανανε.... Ως εδώ... Όπου τους βρείτε φτυστε τους στη μάπα. Σαν δεν ντρεπονται τα παλιοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαι φίλος ούτε του Καλλίρη, ούτε του Καζάκου. Είμαι φίλος του ΚΚΕ. Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει μεγάλο κακό στον τόπο τα τελευταία χρόνια.Υπάρχουν όμως πολιτικά επιχειρήματα. Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο. Να ανακατεύουν προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Δεν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα για τον οποιονδήποτε. Αν έβαζαν το όνομά τους θα τα έγραφαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βασικό πρόβλημά τους είναι ότι ποτέ και κανείς δεν τους έδωσε έστω μια θεσούλα κάπου. Πάντα ήταν σαν τα πουτανακια που τα γ@meis και μετα τα πετάς. Έτσι λοιπόν, με πολλά απωθημένα και πολλές σφαλιάρες απανωτές έγιναν κακοί και ανώμαλοι. Δείξετε κατανόηση. Πρόκειται για πουστράκια κακοποιημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπου δείτε κάποιον απο δαύτους (πλατεία συχνάζουν) ρίχτε του μια κλωτσιά στον κώλο έτσι για αρχή. Μετά φωνάξτε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκουλήκια, αρουραίοι των υπονόμων της πόλης μας.
    Υπάνθρωποι, κομπλεξικοί, ανοργασμκοί, άτομα της σφαλιάρας και του ψίχουλου.
    Τους υποπτευόμαστε, …………… τους μάθαμε.
    ΥΓ1. Τη συμμορία αυτή δεν τη φοβάται ούτε ο δημοκρατικός λαός της πόλης μας, ούτε φυσικά ο υπόκοσμος.
    ΥΓ2. «όψει με περί Φιλίππους»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά αυτός ο Χειλαδάκης δεν νρέπεται να τους δίνει έδαφος ; Καλά μας τα λέγανε τελικά στα Εξάρχεια. Νίκο μη ξεχάσεις την κουκούλα. Την κουκούλα.Είμαι ο Γιάννης από το Μαθηματικό, ο καλλιτέχνης. Με θυμάσαι; Όταν οι άλλοι σε κόβανε εγώ ο βλάκας σε υπερασπιζόμουν.Τελικά είχαν δίκιο.Συγγνώμη παιδιά. Δεν ήξερα τι σουπιά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ!!!!!!!!ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος Καλλίρης, ποιος Καζάκος, ποια Καφατσάκη, ποιος Καραβίδας, ποια Νενεδάκη φίλοι μου ; Εδώ πρόκειται για ομάδα εκβιαστών. Αυτό που γίνεται σήμερα στου Ζωγράφου είναι ντροπή για την πόλη μας. Να πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο. Να τους καταδικάσει και να δημοσιευτεί παντού η απόφασή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έ Φίλε, ξέχασες τον κυρ Μπάμπη ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άμα θέλει αυτός που θίγεται ο Σφακιανάκης από το ηλεκτρονικό έγκλημα τους βρίσκει στο φτερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Re Dimostheni... parea me tous allous na ta fate sta nosokomia kai sta korakia ta 30 argiria pou sas edwse...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνώμη ,αν θέλετε και μπορώ να πω την γνώμη μου,θα σας έλεγα ότι κάτι δεν πάει καλά και με εσάς. Και το εστιάζω ότι κανένας από εσας δεν διαμαρτυρήθηκε όταν καλώς η κακώς ξεφτυλίζατε τον πρώην δήμαρχο ανώνυμα. Γιατί αυτό που κάνατε εσείς δεν είναι επιλήψιμο και καταδικαστέο και είναι καταδικαστέο όταν κάποιος ανώνυμα γράφει για κάποιον που απο ότι καταλαβαίνω ανήκει στην παρέα σας. Και οι δύο για εμένα είστε εκτός δεοντολογίας και οι δύο κατακριτέοι. Και το λέω εγώ που παρακολουθώ σχεδόν όλα τα διαδυκτιακά τοπικά media , ένας θεός να τα κάνει media. Γιαυτό λοιπόν σας συνιστώ αν μου επιτρέπεται να το κάνω αυτό να σταματήσετε να αλληλοβρίζεστε και να αναδείξετε σημαντικότερα προβλήματα που περιμένουν λύση. Να βοηθήσετε την παρούσα διοίκηση χωρίς ρεβανσισμούς να κάνει ότι καλύτερο για το συμφέρον των δημοτών.
    Προφανώς δεν θα επιτρέψετε την ανάρτηση του σχολίου μου αλλά και μόνο που θα το διαβάστε επλίζω να σας προβληματίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΤΣΑΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ, ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ!
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΕΤΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΝΩ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΤΑ, ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΑΖΑΚΟΣ.
    ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΚΑΖΑΚΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ 3 ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ.
    Υ.Γ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΟΥΦΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή