21/1/12

Ανάρτηση από το ZOGRAFOU BLOGING

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανάρτηση του ZOGRAFOU BLOGING (www.zografoubloging.wordpress.com) επισημαίνοντας την ποιότητα και ηπιότητα του λόγου του συγκεκριμένου blog άσχετα από το αν συμπίτουν ή δεν συμπίπτουν οι απόψεις μας.

Συνάδελφοι blolgers
Posted: Ιανουαρίου 20, 2012 in Δικά μας
Ετικέτες:
blogs
Των ΖΩΓΡΑΦΟΥ _ blog Και zografisto.blogspot.com
Παρακολουθούμε εδώ και μέρες την κόντρα σας με το πιο απαίσιο και κίτρινο blog που πέρασε από το ηλεκτρονικό σύννεφο της μικρής μας πόλης.
Θα θέλαμε να παρέμβουμε σε αυτή την «σταυροφορία», αν θέλετε, λέγοντας σας ότι άνθρωποι σαν αυτούς που είναι πίσω από τέτοια ξεράσματα σαν αυτά που αναδημοσιεύετε, παίρνουν αξία από την αξία που τους δίνετε. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύουμε να έχουν απομείνει και πολλοί νοήμονες συμπολίτες μας που να δίνουν βάση στα ξεράσματα του χυδολογίου αυτού. Για τους υπόλοιπους δεν μπορείτε να κάνετε κάτι.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε κι εσείς και οι αναγνώστες σας, είναι να τους καταδικάσετε στην αφάνεια. Ότι άλλο νομίζουμε ξεφεύγει των επιστημονικών σας γνώσεων.
Το ίδιο θα θέλαμε να πούμε στον ηλεκτρονικό μας φίλο, του Zografou.net. Νομίζουμε ότι κάνει πολύ μεγάλο λάθος που ασχολείται με αυτή την περίπτωση. Τους δίνει χώρο και αναγνώριση που δε τους αξίζει. Δυστυχώς αυτό το λάθος το κάνει και με αντίστοιχους πρώην και νυν εκδότες τις περιοχής μας. Από αυτούς που (λένε ότι) είναι αριστερό ΠΑΣΟΚ και στήριζαν Καζάκο. Από κάτι άλλους που πριν τον ηλεκτρονικό κιτρινισμό, έστρωσαν τον δρόμο στον έντυπο τύπο. Θα τα βρει μπροστά του και θα το μετανιώσει. Αλλά δικαίωμά του είναι και δεν μας πέφτει λόγος.
Αυτά και με πραγματικά φιλική διάθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου