12/1/12

Κώστας Καλλίρης : "Αναδιαρθρώνεται ευεργετικά για το Δήμο το δάνειο για τη βίλλα Ζωγράφου".

Σχέδιο νόμου
«Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015»
Άρθρο 2,σελίδα 110
«Επείγουσες ρυθμίσεις για την εξυγίανση των δήμων και των Περιφερειών και άλλες διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών»

14. Καθ’ όλη τη διάρκεια εξυπηρέτησης των δανείων του Δήμου Ζωγράφου από το υπουργείο οικονομικών, κατ’ εφαρμογή της από 25-8-2011 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 183 Α/25-8-2011, επιτρέπεται, μετά από αίτηση του Δήμου Ζωγράφου η κατ’ έτος προς αυτόν χορήγηση δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων, εικοσαετούς διάρκειας, ισόποσου με το ποσό της ετήσιας εξυπηρέτησης, με τους εκάστοτε ισχύοντες όρους αποπληρωμής δανείων των ΟΤΑ. Τα δάνεια αυτά θα χορηγούνται κατά παρέκκλιση των λοιπών κατά το νόμο προϋποθέσεων χορήγησης δανείων προς ΟΤΑ.

Με την ψήφιση του Νομοσχεδίου την επόμενη εβδομάδα χαλαρώνει σε μεγάλο βαθμό η θηλιά με την οποία είχε πνίξει το Δήμο η αλόγιστη οικονομική πολιτική του τίμιου John. Το δάνειο του τίμιου για την αγορά της βίλλας, ένα δάνειο βόμβα στα θεμέλια του Δήμου, αναδιαρθρώνεται με ειδική πρόβλεψη αποκλειστικά για το Δήμο μας.

Η νέα ευεργετική ρύθμιση των δανειακών υποχρεώσεών μας είναι το αποτέλεσμα της έντονης εδώ και μήνες προσπάθειας του Δημάρχου Κώστα Καλλίρη ο οποίος εργάστηκε μεθοδικά και επίπονα ασκώντας πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση.
Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι άναρθρες και διαλυτικές κραυγές μιας μειοψηφίας ηλιθίων έμειναν απλά ξεφωνητά. Η παρατεταμένη καταστροφολογία τους σε συνδυασμό με τις άδικες προσωπικές επιθέσεις έγιναν πραγματικά μπούμερανγκ. Ο Δήμος φαίνεται να γλυτώνει την κατάρρευση έστω και την τελευταία στιγμή ενώ οι διάφοροι αυτόκλητοι προστάτες της πόλης μένουν κάγκελο.

Η περιπέτεια όμως του τίμιου John και της παρέας του τώρα αρχίζει. Η αμαρτωλή υπόθεση της βίλλας Ζωγράφου βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο και σε λίγο καιρό θα θαυμάσουμε όλοι τον τίμιο John σε νέες περιπέτειες που δεν το βάζει ο νους σας. Λίγο υπομονή. Λίγο ακόμη υπομονή.      

12 σχόλια:

  1. diladi mas lete oti apo daneio se daneio einai kalutera? kai poios tha ta plirosei? o zografiotikos laos pali e? wraio myalo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τι θα λένε οι διάφοροι σαχλαμαράκηδες για τον Καλλίρη; Πήρε το Δήμο φέσι από τον καραγκιόζη τον Καζάκο και προσπαθεί να βγάλει άκρη. Καλό αυτό με το δάνειο αφού ψιλοανασαίνει ο Δήμος. Τον Καζάκο μην τον αφήσετε όμως. Αυτός είναι ικανός να λέει ότι το ταχτοποίησε ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα τους αρέσουν αυτά που κάνει ο δήμαρχος γιατί χαλάει την πιάτσα συνέχεια. Αυτοί θα θέλαμε να δουν μίζες και ρεμουλες για να χαίρονται και να ζουν και προεκλογικό υλικό. Μπράβο ρε ΚΑΛΛΙΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI FTIAXTA EINAI RE SEIS AYTA OYTE TO 80 TETOIES METHODOI!!!! DILADI RE FILE (ΑνώνυμοςJan 12, 2012 09:26 AM) THES NA MAS PEIS OTI PSILOANASAINEI O DIMAS KAI STA A...... MAS OI DIMOTES POU THA XANAPLIROSOUN TO MARAMARO???? PLAKA MAS KANEIS? TI EINAI AYTA RE ? TAKTIKES POU MAS ODIGISAN MEXRI EDW XANA STO PROSKINIO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλαράκο αν σου έλεγαν ότι στα επόμενα πέντε χρόνια ο Δήμος θα πλήρωνε 10.000.000 ευρώ (δηλαδή θα έκλεινε το μαγαζί) ενώ τώρα θα πληρώσει λιγότερο από 1.500.000 ευρώ τι θα διάλεγες ; Μας δουλεύεις ; Φτάνει πια ο λαϊκισμός! Εδώ δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν αφού ο Καζάκος τα έκανε όλα μούτι. Πως τον δικαιολογείς τόσο εύκολα ; Σίγουρα το φέσι είναι φέσι και θα το πληρώσουν οι πολίτες. Για πες μας εσύ τι θα έκανες ; Και μη μας πεις την παπαριά θα διεκδικήσουμε κλπ. Βεβαίως να διεκδικήσουμε και να διεκδικούμε και να τα κάνουμε όλα βίδες αλλά στο διά ταύτα αδερφέ. Στο διά ταύτα. Ο κόσμος στο Δήμο ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθεί. Τα σκουπίδια πρέπει να μαζευτούν. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Άσε λοιπόν τις τζάμπα μαγκιές. Έγιναν εγκλήματα και υπάρχουν ευθύνες. Και συμφωνώ ότι δεν είναι μόνο στη μια πλευρά. Αλλά επιτέλους ας σταματήσει η επαναστατική γυμναστική και η εκμετάλλευση της αγωνίας των απλών ανθρώπων για το αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ.Α.Π ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.
    ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΡΗΣ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΛΙΓΑ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ Π/Δ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΙΛΑ ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ?
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΘΑΜΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω φιλαράκο αν είμαι άσχετος αλλά εσύ είσαι ημιμαθής, ότι χειρότερο δηλαδή. Σαφώς θα τα κρατούσε από τους ΚΑΠ και σαφώς αν κρατούσε 2.000.000 € το χρόνο το μαγαζί θα έκλεινε άρα δεν θα πλήρωνε αδερφούλη. Εδώ δεν απάντησες δυστυχώς.
    Πως ξέρεις ότι ο Καλλίρης δεν κάνει τίποτε για να γίνει η βίλλα χώρος παρσίνου ; Επειδή δεν ξέρεις κάνε λίγη υπομονή και σε λίγο θα πέσεις ξερός, θα διαψευστείς πλήρως.
    Αν έχεις στοιχεία ότι δεν τον αφήνει ο Παπακωνσταντίνου γράψτα, πες τα έστω και ανώνυμα. Αλλιώς είσαι απλά προβοκάτορας αφού θέλεις να προκαλέσεις μόνο εντυπώσεις.
    Γνωρίζεις ότι ο Καλλίρης πήρε χρήματα (!!!!!!) από την οικογένεια Ζωγράφου ; Απίστευτο. Αυτό δεν το λέει ούτε ο Καζάκος που φαίνεται ότι μάλλον σε πληρώνει για να λες αυτές τις σαχλαμάρες που ούτε εσύ πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλλιροπαιδα, αν δεν θελετε να γραφουν την αληθεια, κλειστε ολα τα blog, γιατι γινεσται ρομπες....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα blog τα έκλεινε η χούντα . Οι πολιτικοί προϊστάμενοι δηλαδή του χουντοδημάρχου που υποστηρίζεις φίλε. Προφανώς δεν μπορείτε να καταπιείτε το γεγονός ότι ο Δήμος γλύτωσε στο παραπέντε και αποκαλύφτηκε ότι αυτό που λέγαμε για το τρομακτικό φέσι που φόρεσε στο Δήμο ήταν πέρα για πέρα αληθινο. Με την ευκαιρία το "γίνεσται" από ποια γλώσσα προέρχεται; Πρόσεχε πως γράφεις γιατί εσύ γίνεσαι ρόμπα δημόσια. Φρόντισε να διορθωθείς και μετά να κάνεις υποδείξεις.

      Διαγραφή
    2. Καλα κρασια!
      Την χουντα για 12 χρονια στον δημο το τοπικο ΠΑΣΟΚ την επεβαλε, μην ξαναλεμε τα ιδια.
      Οποτε δες πρωτα το προσωπο σου στον καθρεφτη και μετα ελα να μας πεις οτι και καλα εσεις γλυτωσατε τον δημο.
      Υ.Γ Τον δημο απο την χουντα τον εσωσε η Καφατσακη και οχι εσεις, με την στηριξη που σας εδωσε στον δευτερο γυρο, σε αντιθεση με την πατρονα του Καλλιρη, Φωτεινη Σακελαριδου που το 98 εδωσε τον δημο στον Καζακος, μαζι με τους γνωστους Αποκη, Σουλη και ολο το κακο του δημου. Οπως και το 2006 που ο Αντωνακης Πεττας στιριξε Καζακο και κινημα στην πολη.
      Το τοπικο ΠΑΣΟΚ απο προδοτες και λαμογια ειναι γεματο.

      Διαγραφή
    3. Εθνοσωτήρας η κα Καφατσάκη λοιπόν. Μάλιστα. Ενώ το ΠΑΣΟΚ όπως λες είναι γεματο προδότες . Ότι λέει και ο Καρατζαφέρης. Ωραία εθνικοσοσιαλιστική προσέγγιση. Από δύο πλευρές. Φταίει το ΠΑΣΟΚ γΙΑ πολλά λάθη. Εγκλήματα ίσως. Φταίει όμως επίσης γιατί μάζεψε πριν είκοσι εικοσιπέντε χρόνια σε διάφορους δημόσιους φορείς και κάτι γιαλαντζί αριστερούς όπως αυτοί που υποστηρίζεις. Δεν πειράζει όμως. Ο μικρομεγαλισμός πάντα ήταν μία από τις καταστροφικές ασθένειες της μικροαστικής αριστεράς που εκφράζεις.

      Διαγραφή
  9. Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας. Κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη έτσι επικοινωνήσετε μαζί μου: psoloukas@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή